MONTAJ PROFESIONAL

Echipele BesaConstruction Company, calificate in Germania sunt capabile sa executa lucrari in infrastructura, indiferent de complexitatea lor. Executiile BesaConstruction Company sunt garantate nu doar de profesionalismul inginerilor, proiectantilor sau al muncitorilor, ci si de calitatea produselor folosite.

Marca germana Gumba s-a impus in domeniul lucrarilor in infrastructura nu doar din Europa, ci din intreaga lume prin diversitate tipo-dimensionala, gama de produse care acopera toate aplicatiile posibile, caracteristici de functionare la cel mai inalt nivel, calitate. Proiectele realizate de Hidroplasto in colaborare cu partenerii sai de renume din Romania, dovedesc ca increderea de care se bucura este justificata de rezultatele obtinute. Departamentul tehnic asigura consultanta companiilor de constructii in ceea ce priveste aspectele teoretice si practice in selectarea modalitatilor de acoperire a rosturilor de dilatatie .

Profesionistii nostri va sunt alaturi oferindu-va solutii incepand de la proiectare si pana la constructia finala. Deasemenea oferim consultanta si la montaj produselor nostre, ceea ce ne permite sa asiguram garantia produsului si a lucrarii. Toate acestea demonstreaza ca suntem un partener competent si un consultant de incredere.

Deoarece stim ca fiecare proiect este unic si dispune de un anumit buget, firma BesaConstructionCompany vine in intampinarea colaboratorilor sai oferind trei variante de instalare a profilelor pentru rosturi:

  • 1. servicii complete de instalare, ce presupun realizarea de catre echipele BesaConstructionCompany a tuturor operatiunilor necesare incepand de la asigurarea semnalizarii rutiere , preluarea frontului de lucru, refacerea stratului suport, curatare rost, instalare dispozitive si predare rost “la gata”.
  • 2. servicii de montaj profile, ce presupun doar lucrari de instalare a dispozitivelor , celelalte operatiuni fiind asigurate de catre Antreprenorul general.
  • 3. servicii de livrare profile, ce presupun livrare dispozitive in santier si asigurare la cerere a supervizarii lucrarilor de instalare.

2013 @ BESA CONSTRUCTION COMPANY

DESPRE NOI | PRODUSE SI SERVICII | REFERINTE | CARIERA | CONTACT |