ISTORIC

Motto: Atenti la detalii!

BesaConstruction Company este o companie cu capital integral privat ce a fost infiintata din dorinta de a oferi lucrari speciale in domeniul infrastructurii rutiere, acesta fiind si principalul obiect de activitate al companiei.

Pentru a indeplini cu succes obictivele companiei echipele BesaConstruction, calificate in Germania sunt capabile sa execute lucrari in infrastructura, indiferent de complexitatea lor. Executiile sunt garantate nu doar de profesionalismul inginerilor, proiectantilor sau al muncitorilor,ci si de calitatea produselor folosite. Marca germana Gumba s-a impus in domeniul lucrarilor in infrastructura nu doar din Europa, ci din intreaga lume prin diversitate tipo-dimensionala, gama de produse care acopera toate aplicatiile posibile, caracteristici de functionare la cel mai inalt nivel, calitate.

Departamentul tehnic asigura consultanta companiilor de constructii in ceea ce priveste aspectele teoretice si practice in selectarea celor mai bune solutiilor de tratare a rosturilor de dilatatie la poduri precum si in identificarea tipurilor de aparate de reazem necesare structurii oricarui tip de pod.

Lucrarile companiei sunt evidentiate prin profesionalism, finete si atentie deosebita. Toate acestea fac sa fim alesi ca si antreprenori de specialitate de catre tot mai multi beneficiari de prestigiu din infrastructura.

Din proiectele noastre cele mai recente putem mentiona: Pasaj suprateran Calea Daciei, Campina, Pasaj peste cale ferata Suceava, Pod DJ 252 Buciumeni -Galati, Pod DJ 709 Uileacu de Beius Jud. Bihor, Pod DN 19 Carei-Satu Mare.

Dorim sa avem parte de cat mai multe provocari pe care sa le reazlizam cu success pana la ultimul detaliu.

2013 @ BESA CONSTRUCTION COMPANY

DESPRE NOI | PRODUSE SI SERVICII | REFERINTE | CARIERA | CONTACT |